Työskentele ollessasi liikkeellä käyttämällä 5 upeaa Android-sovellusta

Jos sinulla on Android-puhelin, sinulla on luultavasti jo kymmeniä sovelluksia, mutta onko sinulla liiketoimintaan liittyviä sovelluksia? Tätä aiomme tarkastella tänään, ja jokainen sovellus, josta puhumme, kattaa eri asian, joka auttaa sinua työskentelemään liikkeellä ollessasi.

Docs To Go

Useimmat yritykset ympäri maailmaa käyttävät edelleen Microsoft Officea toimistopakettinaan, ja sinun on voitava käyttää näitä asiakirjoja Android-puhelimellasi. Docs To Go -sovelluksen avulla voit avata kaiken ja voit myös muokata mitä haluat liikkeellä ollessasi. Premium-versio maksaa vähän rahaa, mutta se on investoinnin arvoinen, jos käytät sitä paljon. Jos päätät pitää kiinni ilmaisesta versiosta, voit silti avata sähköpostin liitetiedostoja, joita lähetetään epäilemättä päivittäin.

Alue

Joskus et halua puhelimen soivan ja saatat unohtaa kytkeä sen äänettömään tilaan, joten Locale antaa sinun määrittää puhelimesi niin, että se pysyy automaattisesti äänettömänä, kun vierailet eri paikoissa. Tämä tarkoittaa, että jos olet vierailemassa asiakkaan luona, puhelimesi ei voi soida, kun olet keskellä tärkeää keskustelua. Voit jopa asettaa puhelimesi äänettömäksi joka kerta, kun kävelet työpaikallesi, jos et saa vastata henkilökohtaiseen puhelimeesi toimistossa.

Muistilehtiö

Jokaisen, jonka on keksittävä luovia ideoita työhön, on kannettava muistikirja aina mukanaan, koska koskaan ei tiedä, milloin keksit jotain erityistä. Sen sijaan, että kantaisit mukanasi jotain ylimääräistä, sinun tulee ladata vain Notepad-sovellus puhelimeesi. Kun inspiraatio iskee, kestää 10 sekuntia, kun vedät puhelimesi esiin ja kirjoitat sen muistiin. Käytä tekniikkaa eduksesi, äläkä yritä tehdä kaikkea vaikeammin.

ServerUp

Kaikki IT-osastolla työskentelevät ovat päättäneet varmistaa, että heidän palvelimensa ovat käynnissä koko ajan, mutta aiemmin et voinut tietää, ellet istu tietokoneesi ääressä. ServerUpin avulla voit pitää asioita silmällä, kun olet poissa työpöydältäsi, ja se säästää sinut monilta ongelmilta. Heti kun huomaat, että jokin on rikki, voit korjata sen heti ja kaikki ovat tyytyväisiä.

GDocs

Monet pienyritykset käyttävät Google-dokumentteja tallentaakseen kaikki tietonsa pilveen nykyään, koska useat ihmiset voivat käyttää kaikkia asiakirjoja samassa paikassa. Sitä on helppo hallita tietokoneellasi, mutta puhelimen asiakirjojen käyttäminen verkkoselaimen kautta ei ole mukavaa. GDocs-sovellus antaa sinulle paljon helpomman pääsyn kaikkiin tietoihin ja voit myös muokata niitä, ja jos sinulla on ongelmia jonkin kanssa, heidän IT-tukitiiminsä auttaa sinua ratkaisemaan ongelmia.

You May Also Like