Tee blogistasi markkinointihirviö neljässä helpossa vaiheessa

Jos olet jo alkanut käyttää blogia yrityksesi markkinoinnissa, miten se toimii sinulle tähän mennessä? Näet, nämä mikropäiväkirjat voivat olla loistava tapa saada brändisi esille, mutta sinun on noudatettava tiettyä strategiaa, jotta todella haluat nähdä kunnollisia tuloksia. Liian monet ihmiset luovat blogin ja odottavat liikenteen ja konversioiden putoavan heidän syliinsä. Ja kun tämä ei toteudu, he yksinkertaisesti luovuttavat ja palaavat perinteisempiin markkinointimenetelmiin. Olipa blogi osa varsinaista pääsivustoasi tai erillinen kokonaisuus, pitämällä sisällön hyvänä ja tuoreena, muistutat Googlea, että olet edelleen hengissä ja potkut. Mutta jos tarvitset muutamia vihjeitä siitä, miten voit todella valita kaikki nämä markkinointiruudut, käytä muutama minuutti tämän lyhyen artikkelin loppuosan tutkimiseen.
Sisällön suunnittelu
Tiedämme kaikki, kuinka tärkeää on, että blogissasi on tuoretta ja kiinnostavaa sisältöä, mutta sinun tulee myös kiinnittää huomiota suunnitteluun. Jos olet kiireinen tekemällä muita asioita, saatat joutua ajoittamaan julkaisusi vastaavasti. Luo itsellesi toimituksellinen kalenteri ja kartoita viikoittainen tai kuukausittainen julkaisuaikataulusi. Yritä selvittää aiheet, joita sinun on käsiteltävä, ja sovitat ne pian hienosti. Voit toki poiketa rutiinista, mutta muista käyttää sitä ajankohtaisena muistutuksena siltä varalta, että muualla tulee hektistä.
Vierasviestit
Käytä aikaa löytääksesi suosittu blogisivusto, joka hyväksyy vierailijapostauksia ja tarjoudu osallistumaan omaan työhönsi. Kirjoita mukaansatempaava ja asiaankuuluva artikkeli ja katso, löydätkö omasi markkinaraon, jota ei ole vielä käsitelty. Tarjoa vastineeksi palvelusta ja muista sisällyttää omaan blogiisi trackback. Nämä voivat auttaa luomaan arvokkaita käänteisiä linkkejä, jotka ovat merkityksellisiä ja voivat myös houkutella uusia lukijoita omaan blogiisi.
Linkittäminen
Mene vierailemaan muissa blogeissa, jotka liittyvät omaan blogiisi ja jos näet mielenkiintoisia viestejä, keskustele niistä omassa blogissasi. Kommentoi kauniisti kyseistä viestiä ja liitä mukaan linkki voittaneelle sivustollesi. Jos määrität postaukseesi jälkiseurannan, tämä ilmoittaa toiselle blogin omistajalle, että olet linkittänyt hänen bloginsa.
Hakukoneen lähettäminen
Lähetä oman sivustosi URL-osoite Googlelle, Yahoolle ja Bingille, ja niin kauan kuin sinulla on kunnollisia avainsanoja, sivustosi alkaa nousta rankingissa mukavasti. Jos markkinoit montrealin lukkosepän palvelua, muista etsiä paikallinen Montreal-listaushakemisto ja luoda siellä ilmainen mainos. Useimmat näistä tiedoista ovat täysin ilmaisia, ja löydät pian enemmän paikallista kiinnostusta kuin luulit olevan mahdollista.
Tarvitsetko lisää?
Olemme tarjonneet 4 testattua tapaa parantaa blogisi liikennettä, joten suosittelemme, että käyt siellä heti ja katsot, mitä voit tehdä!

You May Also Like